Szoftverfejlesztés, egyedi program készítése

Vállaljuk egyedi szoftver fejlesztési igények megvalósítását. A fejlesztéseket a megrendelő igényei alapján vele együtt kialakított és általa elfogadott fejlesztési koncepció alapján Windows platformra végezzük.
Amennyiben az Önnek vagy vállalkozásának szüksége van egyedi szempontok alapján elkészített, könnyen kezelhető adatfeldolgozó vagy nyilvántartó szoftverre, kérjük fejlesztési igényével forduljon hozzánk!

Szoftver fejlesztés, egyedi program készítése

A fejlesztéseket megvalósításához korszerű fejlesztő eszközöket alkalmazunk, az általunk kifejlesztett alkalmazások egyedi számítógépen vagy helyi hálózatban egyaránt használhatók. A kifejlesztett alkalmazások személyre szabható jogosultság kezeléssel rendelkeznek.

A fejlesztési folyamat lépései:

  • fejlesztési igény meghatározása, pontosítása
  • helyzetfelmérés, koncepció kialakítása, ajánlat készítése
  • ajánlat egyeztetése, megrendelés (szerződéskötés)
  • rendszertervezés, specifikáció készítése
  • programfejlesztés
  • fejlesztői, felhasználói tesztelés
  • felhasználói, üzemeltetési dokumentáció készítése
  • felhasználók oktatása
  • rendszer telepítése, bevezetése.

Az általunk kifejlesztett szoftverekre garanciát vállalunk. Vállaljuk a kifejlesztett rendszerek garanciális időszakot követő utógondozását, esetleges üzemeltetési problémák elhárítását.

Tekintse meg referenciáinkat:

Ajánlatkérés

építőipari költségvetés készítő program

A KöVeT készletnyilvántartásra épülő építőipari költségvetés készítő program lehetővé teszi az Ön számára a felmérési adatokon alapuló árajánlatok gyors, precíz összeállítását, a munka elvégzéséhez szükséges anyagok kigyűjtését...
Részletek >>>
Társasjáték & Geek figura webáruház
Saját üzemeltetésű társasjáték és kockafej figura bamutató webáruházunk. Ajándék vásárlás? Nem probléma!

Induljon a vásárlás >>>

költség menedzsment rendszer

A Kövut webes építőipari költségmenedzsment alkalmazás lehetővé teszi az Ön számára a megvalósítási fázisban lévő projektjeinek felügyeletét az erőforrás, és költség felhasználások alakulásának folyamatos nyomon követését...
Részletek >>>

áruforgalmi rendszer

A Butik áruforgalmi program lehetővé teszi az Ön számára üzletei termékforgalmának folyamatos nyilvántartását a beszerzés, értékesítés, illetve a jövedelmezőség folyamatos figyelemmel kísérését.
Részletek >>>

gazdálkodói nyilvántartó rendszer

A Gazda gazdálkodói rendszer lehetővé teszi az Ön számára a gazdálkodáshoz használt saját tulajdonú, illetve bérelt földterületek naprakész nyilvántartását, a művelésbe bevont parcellák táblákba szervezését és a hasznosítás formájának nyilvántartását.
Részletek >>>
NewSoft Team - szoftver fejlesztés, építőipari költségvetés készítő program, Magento webáruház fejlesztés
NewSoft Team

Simon László
Adószám: 72337730-1-28

Telephely: 9400 Magyarország Sopron, Avar utca 10.
Telefon: 99/325-569, +3630/3648694

Kiemelt szolgáltatásaink

Foglalkozunk egyedi, saját készítésű szoftverek fejlesztésével és forgalmazásával. Készítünk keresőbarát weboldalakat és webáruházakat Magento 1,2 alapon, nézzen szét referenciáink között. Ha informatikai fejlesztést kíván megvalósítani, de vállalkozása nincs az ehhez szükséges speciális szakértelem birtokában a közreműködünk a fejlesztés megvalósításában, ajánljuk figyelmébe projektmenedzsment szolgáltatásunkat.

Közösségi

Copyright 2023 Newsoft Team

newsweb.hu