PROJEKT MENEDZSMENT, SZAKTANÁCSADÁS

Projekt menedzsment

Informatikai (IT) fejlesztések (fejlesztési projektek) – célja – informatikai megoldások vagy információs rendszerek elemeinek kiválasztása, fejlesztése (továbbfejlesztése) a kiválasztott megoldás megvalósítása és bevezetése.

Az informatikai fejlesztések megvalósítása során – a számos probléma, kockázat jelentkezhet, aminek felismerése, megelőzése és hatásainak kezelése speciális ismereteket igényelhet.

A megalapozatlan cél meghatározás, a megvalósítás kontrolljának elhanyagolása vagy elmaradása a fejlesztés csúszását, költségeinek megnövekedését, akár az egész fejlesztés meghiúsulását okozhatja.

Ha informatikai fejlesztést kíván megvalósítani, de vállalkozása nincs az ehhez szükséges speciális szakértelem birtokában a közreműködünk a fejlesztés megvalósításában.

Fejlesztés előkészítése (tervezés) során támogatjuk

  • a fejlesztés követelményeinek (szkóp) meghatározását,
  • az ütemezés összeállítását,
  • a fejlesztés erőforrás igények becslését,
  • dokumentációs követelmények megfogalmazását.

A projekt végrehajtása (megvalósítás) során támogatjuk

  • az felhasználói igények megfogalmazása, pontosítása,
  • az ajánlatkérés megvalósítása, kiértékelése,
  • a szerződéskötés, megrendelés kibocsátása,
  • fejlesztés ütemezés szerinti előre haladásának felügyelete,
  • a kockázatok feltárása, kezelése,
  • a tesztelés, átvétel és üzembe állítás
  • a dokumentációs követelmények érvényesítése

során felmerülő feladatok színvonalas megvalósítását.

A támogatást e megrendelő által preferált projekt menedzsment módszertan szerint végezzük, ennek során kiemelten foglalkozunk a menet közben felmerülő változtatási igények kezelésével.

Új fejlesztés? Nem érti az informatikai szakszavakat? Elakadt a projekt? Nincs senki a cégnél aki az informatikai fejlesztéseket kordinálja?

Szoftver gazdálkodási tanácsadás

A számítógépek, számítógépes szoftverek alkalmazása mára a kisvállalkozások számára is a hatékony működés kikerülhetetlen előfeltételévé vált. Versenyképes vállalkozás fejlett informatikai eszközök használata nélkül ma már elképzelhetetlen.

Az illegális szoftverhasználatnak komoly jogi, üzleti és anyagi kockázata van, a megfelelő szoftverlicenc kezeléssel kapcsolatban nem csak a vállalkozás vezetőjének van számos tennivalója, de az érintett munkavállalóknak is. Ezek a teendők a vállalkozások előtt sok esetben nem eléggé ismertek. Nincs birtokában a szoftverek jogszerű felhasználásén megítélésével kapcsolatos ismereteknek? Nincs képben a vállalkozása által használt szoftverek jogi helyzetével? Szeretné rendezni szoftver használat használásával kapcsolatos szabályozásokat? Forduljon bizalommal hozzánk, segítünk a probléma megoldásában!

A szoftver gazdálkodási tanácsadás keretében elvégezzük az Ön vállalkozása által használt szoftverek felmérését, felmért szoftverek rendelkezésre álló licencszerződéseinek dokumentumokkal és számlákkal történő összevetését, javaslatot készítünk az feltárt problémák rendezésére.

Szoftver gazdálkodási tanácsadás

A vállalkozáson belüli felelősségi viszonyok rendezése érdekében - a hatályos jogszabályoknak, előírásoknak megfelelő - testre szabott szoftver gazdálkodási útmutatót (belső szabályozást) állítunk össze.

A szoftver felülvizsgálat tevékenységei:

  • alkalmazott szoftverek, felhasználási szerződések felmérése,
  • a megszerzett felhasználási jogok egyeztetése
  • a feltárt problémák rendezése (törlés, beszerzés kezdeményezése)
  • szoftver nyilvántartás létrehozása
  • belső szabályozás (beszerzés, telepítés, nyilvántartásba vétel) elkészítése
  • a kialakított belső szabályozás kommunikálása

A felülvizsgálatot időnként célszerű felújítani az év közben bekövetkezett változások kezelésének szabályszerű érvényesülése, ellenőrzése érdekében.

Ajánlatkérés

építőipari költségvetés készítő program

A KöVeT készletnyilvántartásra épülő építőipari költségvetés készítő program lehetővé teszi az Ön számára a felmérési adatokon alapuló árajánlatok gyors, precíz összeállítását, a munka elvégzéséhez szükséges anyagok kigyűjtését...
Részletek >>>
Társasjáték & Geek figura webáruház
Saját üzemeltetésű társasjáték és kockafej figura bamutató webáruházunk. Ajándék vásárlás? Nem probléma!

Induljon a vásárlás >>>

költség menedzsment rendszer

A Kövut webes építőipari költségmenedzsment alkalmazás lehetővé teszi az Ön számára a megvalósítási fázisban lévő projektjeinek felügyeletét az erőforrás, és költség felhasználások alakulásának folyamatos nyomon követését...
Részletek >>>

áruforgalmi rendszer

A Butik áruforgalmi program lehetővé teszi az Ön számára üzletei termékforgalmának folyamatos nyilvántartását a beszerzés, értékesítés, illetve a jövedelmezőség folyamatos figyelemmel kísérését.
Részletek >>>

gazdálkodói nyilvántartó rendszer

A Gazda gazdálkodói rendszer lehetővé teszi az Ön számára a gazdálkodáshoz használt saját tulajdonú, illetve bérelt földterületek naprakész nyilvántartását, a művelésbe bevont parcellák táblákba szervezését és a hasznosítás formájának nyilvántartását.
Részletek >>>
NewSoft Team - szoftver fejlesztés, építőipari költségvetés készítő program, Magento webáruház fejlesztés
NewSoft Team

Simon László
Adószám: 72337730-1-28

Telephely: 9400 Magyarország Sopron, Avar utca 10.
Telefon: 99/325-569, +3630/3648694

Kiemelt szolgáltatásaink

Foglalkozunk egyedi, saját készítésű szoftverek fejlesztésével és forgalmazásával. Készítünk keresőbarát weboldalakat és webáruházakat Magento 1,2 alapon, nézzen szét referenciáink között. Ha informatikai fejlesztést kíván megvalósítani, de vállalkozása nincs az ehhez szükséges speciális szakértelem birtokában a közreműködünk a fejlesztés megvalósításában, ajánljuk figyelmébe projektmenedzsment szolgáltatásunkat.

Közösségi

Copyright 2024 Newsoft Team

newsweb.hu