Bejelentkezés

Kedves felhasználók, a weboldal teljes átalakítása miatt a korábbi felhasználónév jelszó párosok már nem érvényesek, kérem regisztráljanak újra, szoftvereink demó változatainak letöltéséhez, megértésüket köszönjük!

Ajánlatkérés

építőipari költségvetés készítő program

A KöVeT készletnyilvántartásra épülő építőipari költségvetés készítő program lehetővé teszi az Ön számára a felmérési adatokon alapuló árajánlatok gyors, precíz összeállítását, a munka elvégzéséhez szükséges anyagok kigyűjtését...
Részletek >>>
Társasjáték & Geek figura webáruház
Saját üzemeltetésű társasjáték és kockafej figura bamutató webáruházunk. Ajándék vásárlás? Nem probléma!

Induljon a vásárlás >>>

költség menedzsment rendszer

A Kövut webes építőipari költségmenedzsment alkalmazás lehetővé teszi az Ön számára a megvalósítási fázisban lévő projektjeinek felügyeletét az erőforrás, és költség felhasználások alakulásának folyamatos nyomon követését...
Részletek >>>

áruforgalmi rendszer

A Butik áruforgalmi program lehetővé teszi az Ön számára üzletei termékforgalmának folyamatos nyilvántartását a beszerzés, értékesítés, illetve a jövedelmezőség folyamatos figyelemmel kísérését.
Részletek >>>

gazdálkodói nyilvántartó rendszer

A Gazda gazdálkodói rendszer lehetővé teszi az Ön számára a gazdálkodáshoz használt saját tulajdonú, illetve bérelt földterületek naprakész nyilvántartását, a művelésbe bevont parcellák táblákba szervezését és a hasznosítás formájának nyilvántartását.
Részletek >>>
NewSoft Team - szoftver fejlesztés, építőipari költségvetés készítő program, Magento webáruház fejlesztés
NewSoft Team

Simon László
Adószám: 72337730-1-28

Telephely: 9400 Magyarország Sopron, Avar utca 10.
Telefon: 99/325-569, +3630/3648694

Kiemelt szolgáltatásaink

Foglalkozunk egyedi, saját készítésű szoftverek fejlesztésével és forgalmazásával. Készítünk keresőbarát weboldalakat és webáruházakat Magento 1,2 alapon, nézzen szét referenciáink között. Ha informatikai fejlesztést kíván megvalósítani, de vállalkozása nincs az ehhez szükséges speciális szakértelem birtokában a közreműködünk a fejlesztés megvalósításában, ajánljuk figyelmébe projektmenedzsment szolgáltatásunkat.

Közösségi

Copyright 2024 Newsoft Team

newsweb.hu