Egyedi keresőbarát weboldal, honlap készítése

Manapság a legtöbb információ weben zúdul ránk, ezzel együtt azonban a webes keresések száma folyamatosan növekedik. Sokan weben informálódnak, keresnek megoldást problémáikra, konkrét szolgáltatásokról, termékekről informálódnak és ez alapján döntik el mit, hol és hogyan szereznek be. Ön ki akar maradni ebből?

Egy profin elkészített kereső barát weboldal segítségével, leendő vásárlói, megrendelői könnyen megtalálják és akár azonnal kapcsolatba léphetnek vállalkozásával. Sokszor a weben talált információk alapján bukkannak üzletére, szolgáltatására és ez alapján döntenek vállalkozása mellett. Weboldal nélkül egy cég manapság nem létezhet.

Weboldal készítésnek sokféle módja és lehetősége van. Mi egyedileg kialakított egyszerű de mégis fontos információkkal ellátott weboldalak készítésére törekszünk, ahol bizonyos tartalmak dinamikusan frissíthetőek. Készítünk:

 • céges weboldalakat,
 • márka siteokat,
 • egyedi üzleti igényen alapúló profi weboldalakat,
 • foglalkozunk még webes keresőoptimalizálással, feltérképezzük weboldalának hibáit és megoldási javaslattal élünk,
 • fejlesztünk webáruházakat Magento 2 alapon.

Az elkészített weboldalakra és fejlesztésekre az élesítéstől számítva 3 hónapos üzleti garanciát biztosítunk.

A weboldal készítés lépései:

 1. Üzleti igények felmérése,
 2. Megvalósíthatósági terv és árajánlat készítése,
 3. Drótváz terv készítése,
 4. Grafikai terv készítése,
 5. Grafikai tervezés alapján a weboldal kinézetének elkészítése,
 6. Szükséges Admin funkciók lefejlesztése,
 7. Weboldal tesztelése, átadása tesztelésre,
 8. Élesítés.

Tekintse meg néhány weboldal referenciánkat

Profit termelő webáruház készítése Magento 2 alapokon

Manapság a legnagyobb profitot termelő céges weboldalak tulajdonképpen a webáruházak. Egy jól összerakott akár teljesen automatizált webáruházzal könnyen érékesíthetjük árukészletünket. Egy webáruház elkészítése azonban sokkal nagyobb befektetés mint egy weboldal. Mi sem az alapoktól kezdjük a webáruház készítését, ehhez a Magyarországon is egyre nagyobb teret nyerő Magento 2.x webáruház Community Edition változatát használjuk.

Miért nem használunk saját webáruház motort?

 • Egy egyedi webáruház motor elkészítése sokkal hosszasabb és bonyolultabb fejlesztés mint egy egyedi weboldalnak az elkészítése.
 • Egyedileg fejlesztett webáruháznál minden funckiót egyedileg kell elkészíteni, ezáltal a webáruház fejlesztési költsége magasabb.

Miért használunk Magento 2.x alapú webáruházat?

 • Az Adobe felváásárolta a Magento-t, van fizetős és ingyenes változata, ezáltal nemzetközi fejlesztői csoport folyamtosan fejleszti és supportálja.
 • Folyamatos frissítések jelennek meg, állandó javításokkal továbbfejlesztésekkel.
 • Egyszerre kezel többféle ÁFA-t.
 • Egy telepítéssel több domain néven több webáruház, több nyelven többféle devizával üzemeltethető.
 • Szinte bármilyen termék értékesítésére használható.
 • Alapesetben támogatja a Paypal, Utánvétes, Banki utalás, fizetési módot.
 • Modulári felépítésű, könnyen bővíthető, átalakítható.
 • Sok ingyenes és fizetős modul tartozik hozzá, saját moduljainkkal a magyarországi viszonyokhoz illesztjük a webáruházát
 • Sok egyedi kinézet, sablon, template vásárolható hozzá.

A fenti megoldási lehetőségek miatt, a webáruház könnyen a magyarországi viszonyokhoz igazítható, ezáltal a fejlesztésre szánt összeg sokkal kisebb mint egy egyedi webáruház motorral üzemelő webáruház esetében. A fejlesztésre szánt összeget, modulok vásárlására beépítésére összehangolására, vagy egyedi igények alapján egyedi modul készítésre fordíthatjuk.

Magento 2.x webáruház készítést a newsweb.hu égisze alatt végezzük.

Foglalkozunk:

 • Magento 2 Webáruházak teljeskörű kivitelezésével
 • Magento 2 webáruház telepítéssel, beállítással
 • Magento 2 webáruház supporttal
 • Magento 2 webáruház és számlázó, készletkezelő, ERP rendzser közötti szinkronizációk fejlesztésével
 • Egyedi igényeken alapuló Magento 2 modulok elkészítésével,
 • Segítünk a kereső barát Magento 2 webáruház elkészítésében, feltárjuk és megoldást keresünk az oldalon található SEO problémákra

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket elérhetőségeinken.

Magento 1/2 webáruház referenciáink

A Kockafejshop az első Magento 2 alapú webáruházunk. Ez a webáruház immár teljesen Magento 2 alapokon fekszik és PHP 7.x verzióval fut.

A webáruház teljesen saját üzemeltetés, ezáltal szeretnénk megismerni a webáruház tulajdonosok gyakori problémáit. Saját oldalról lévén szó a saját bőrünkön tapasztaljuk meg azt, ami egy webáruház üzemeltetésével, karbantartásával, a kereskedelem apró cseprő dolgaival kapcsolatos. A célunk megismerni, hogy a leendő Magento 2 webáruház tulajodonosaink, milyen állandó problémákkal találkoznak és ezt, hogyan tudjuk a legkönnyebben számukra megoldani.

A Kebelbutik webáruház 2018 évben keresett meg minket a webáruház karbantartásával.

A webáruháznál tárhely szolgáltatót cseréltünk, aminek köszönhetőan az oldal végre gyorsan betöltődik, GDPR kompatibilissá és https protokollon keresztül tudjuk megvárásolni a termékeket az oldalon.

A Fischerdübel webáruház 2017 őszén esett át egy ráncfelvarráson.

A webáruház a Fisher termékekhez hasonlóan, egy új arculattal került publikálásra, ahol a Magento webáruházhoz az Ultimo sablont használtuk. A háttérben végzett átalakításoknak köszönhetően most már https-t porotkollon keresztül egy impozáns webáruházban vásárolhatnak a látogatók.

Toolshopron & Fischerdübel webáruház

A soproni székhellyel rendelkező Tardos Bt. 2016-ban keresett meg minket Magento webáruházának karbantartásávál kapcsolatos feladatok ellátására és a weboldal megújítására. Az oldalakon a Magento RWD sablonját alakítottuk át főként színezéssel. Nagy hangsúlyt fektettünk a weboldal keresőbaráttá tételén. A megújult oldal immár reszponzív sablonnal rendelkezik így a vásárlást már tablet és mobil eszközökről is könnyedén el tudjuk végezni. A webáruházhoz fejlesztettünk egy egyedi súly alapú szállítási költségekkel dolgozó modult, amelyről newsweb.hu partner oldalunkon olvashat bővebben. Tovább a Magento súly alapú szálítási modulra.

Microscopy solutions Magento webáruház

A mikroszkóp alkatrészeket forgalmazó és gyártó osztrák cég 2015-ben keresett meg minket webáruház készítéssel. A feladat egy Ausztráliában üzemelő webshop fejlesztése volt. A webáruházat Magento alapokon készítettük el, a fejlesztés gyorsítása érdekében vásárolt sablon került beépítésre, amely reszponzív megjelenésével minden eszközön megfelelően használható. A telepítéstől, a konfiguráción át a sablon átszabásáig komplett kivitelezés eredménye képpen jött létre a webáruház: http://www.microscopysolutions.com.au/

Wordpress alapon fejlesztett oldalaink

A Perfect Construct & Consulting Kft. számára készíettünk 2017 májusában egy Wordpress alapú céges weboldalt

A weboldal elkészítésekor törekedtünk a költséghatékony felépítésre így egy előre elkészített sablon átalakításával készítettük el az oldalt 2017-ben.

A Main Street Beauty http://www.mainstreetbeauty.hu/ 2018 tavaszán kért fel minket weboldalának Wordpress alapokra való átalakítására.

A weboldal két nyelven (angol, magyar) került kialakításra Wordpress Wocommerce webáruház kiegészítéssel a kozmetikai termékek forgalmazására.

Saját készítésű weboldal referenciák

Gyumolcsvadasz.hu

A gyumolcsvadasz weboldal egy saját projekt amely az elmúlt 4 évben túlnőtte Önmagát, mára az egyik legnagyobb Szedd magad lelőhely kereső az országban. A GDPR miatt szükséges volt az oldalt átalakítani, ezért PHP alapú Symofny keretrendszer alapjaira helyeztük a portált. Az átalakításnak köszönhetően a termelők saját profillal rendelkezenk s a kertek adatait saját maguk tudják módosítani akár napi szinten. A használatból eredően pedig több extra vizuális elem és funkció került ki az oldalra.

szakikam.hu

A szakikam.hu szakember kereső weboldal saját fejlesztésű és üzemeltetésű weboldal, folyamatosan fejlesztjük csinosítjuk. A weboldallal célunk a szakemberek és a megrendelők közötti kapcsolatfelvétel megkönnyítése, ezért a weboldal reszponzív megjelenéssel szolgálja ki az érdeklődöket.

gyumolcsvadasz.hu

A gyumolcsvadasz weboldal akkor született amikor megkívántuk az epret, szedd magad lelőhelyet kerestünk mindenhol de nem találtunk. A projekt 2014-ben indult amolyen teszt jeleggel, azonban azonnal nagy keletje lett az elkészített weboldalnak 2015-ben egy alaposabb átalakításon esett át, a termelők most már saját maguk is be tudnak regisztrálni.

Partnereinkkel közösen készített weboldal referenciák

tbutor.hu

Partnerünkön az Avadoo Design stúdión keresztül jött a felkérés egy esztétikus, egyedi, impozáns megjelenésű oldal kialakítására. A felkérésnek örömet téve a Design Studió tervei alapján készítettük a főként, ablak ajtó illetve egyedi bútorok készítésével foglalkozó cég weboldalát.

museumcafesopron.hu

Sopron festői belvárosában a Tűztorony lábánál található Museum Cafe weboldalát az Avadoo Design studió tervei alapján készítettük el. Az egyedi megjelenésű weboldal több oldala adminisztrációs felületről módosítható, tartalommal tölthető.

Ajánlatkérés

építőipari költségvetés készítő program

A KöVeT készletnyilvántartásra épülő építőipari költségvetés készítő program lehetővé teszi az Ön számára a felmérési adatokon alapuló árajánlatok gyors, precíz összeállítását, a munka elvégzéséhez szükséges anyagok kigyűjtését...
Részletek >>>
Társasjáték & Geek figura webáruház
Saját üzemeltetésű társasjáték és kockafej figura bamutató webáruházunk. Ajándék vásárlás? Nem probléma!

Induljon a vásárlás >>>

költség menedzsment rendszer

A Kövut webes építőipari költségmenedzsment alkalmazás lehetővé teszi az Ön számára a megvalósítási fázisban lévő projektjeinek felügyeletét az erőforrás, és költség felhasználások alakulásának folyamatos nyomon követését...
Részletek >>>

áruforgalmi rendszer

A Butik áruforgalmi program lehetővé teszi az Ön számára üzletei termékforgalmának folyamatos nyilvántartását a beszerzés, értékesítés, illetve a jövedelmezőség folyamatos figyelemmel kísérését.
Részletek >>>

gazdálkodói nyilvántartó rendszer

A Gazda gazdálkodói rendszer lehetővé teszi az Ön számára a gazdálkodáshoz használt saját tulajdonú, illetve bérelt földterületek naprakész nyilvántartását, a művelésbe bevont parcellák táblákba szervezését és a hasznosítás formájának nyilvántartását.
Részletek >>>
NewSoft Team - szoftver fejlesztés, építőipari költségvetés készítő program, Magento webáruház fejlesztés
NewSoft Team

Simon László
Adószám: 72337730-1-28

Telephely: 9400 Magyarország Sopron, Avar utca 10.
Telefon: 99/325-569, +3630/3648694

Kiemelt szolgáltatásaink

Foglalkozunk egyedi, saját készítésű szoftverek fejlesztésével és forgalmazásával. Készítünk keresőbarát weboldalakat és webáruházakat Magento 1,2 alapon, nézzen szét referenciáink között. Ha informatikai fejlesztést kíván megvalósítani, de vállalkozása nincs az ehhez szükséges speciális szakértelem birtokában a közreműködünk a fejlesztés megvalósításában, ajánljuk figyelmébe projektmenedzsment szolgáltatásunkat.

Közösségi

Copyright 2024 Newsoft Team

newsweb.hu