Webáruház készítés Magento alapon

Hozzáadva: 2016-05-26

2016-ban bővítettük szolgáltatásaink körét, immár Magento alapú webáruházak fejlesztésével is foglalkozunk. A Magento webáruházakat a newsweb.hu égisze alatt a Youama fejlesztő csapatával közösen végezzük. A Magento egy nemzetközi szinten elismert és elterjedt webáruház motor, melynek tulajdonosa az eBay. 2015 utolsó hónapjaiban megjelent a Magento 2, itt nem csak egy verzió növekedésről van szó, a teljes Magento a háttérben lecserélődött, új techológiák és alkalmazott megoldások kerültek bele. 


Ennek egyik hátránya, hogy a Magento 1-es webáruházat nem lehet felfrissíteni Magento 2-re továbbá a Magento 1-es modulok nem kompatibilisek a Magento 2-vel. 


A verzió váltásnak azonban rengeteg előnye van, mint például a Magento 2 már PHP 7 alapokon is elfut, ezáltal 30%-os gyorsulás is elérhető vele egy Magento 1-es rendszerhez képest. Alapesetben támogatja a Varnish cache megoldást, továbbá az egész áruház Unit tesztelve lett, ami megbízható kódforrást és hiba mentes működést tesz lehetővé. 


A Magento 2 rendszerhez fejlesztettek egy Marketplace nevezetű szolgáltatást, ahol a meglévő alaprendszerhez további kiegészítő modulokat lehet vásárolni. Ennek előnye, hogy a modul vásárlás egy Google Play vagy App Store szintű környezetben történik, aminek minőségbiztosítási előnyei vannak. A modulok Magento 2 rendszeréhez folyamatosan készülnek, bízunk benne, hogy 1-2 éven belül minden most a Magento 1-hez elérhető modul Magento 2 rendszerhez is elérhető lesz.

Kiknek ajánljuk a Magento 2-t?

Minden újonnan induló webáruháznak, akik Magento alapon képzelik el saját online boltjukat. Akik jelenleg rendelkeznek Magento 1-es webáruházzal, és fel akarják frissíteni rendszerüket, azoknak abban az esetben ajánlott ebbe belefogniuk, ha a Magento alapszolgáltatásain kívül nem használnak egyéb modulokat megoldásokat, egyedi fejlesztéseket. Amennyiben sok egyedi modult használnak, abban az esetben is van lehetőség Magento rendszer váltásra.Ebben az esetben azonban mérlegelni kell azt, hogy az új rendszerben előfordulhat, hogy több modult újra kell fejleszteni, ennek költsége pedig jelentős extra kiadásokat vonhat maga után, mivel már meglévő működő rendszer újraírásáról van szó nem pedig a tovább fejlesztésről.

Célunk az, hogy szolgáltatásaink révén támogassuk a Magento 1-es webáruházzal rendelkező ügyfeleinket és a megfelelő időben vagy saját igényeik alapján támogassuk őket a Magento 2-re való áttérésben. Mindazoknak pedig akik most nyíló webáruházukhoz keresnek megfelelő alapot bevezessük számukra a Magento 2-es alaprendszert és esetleges egyedi igényeik alapján megkezdjük a magyarországi vonatkozású Magento 2-es modulok fejlesztését is.

Vissza a hírekhez

Ajánlatkérés

építőipari költségvetés készítő program

A KöVeT készletnyilvántartásra épülő építőipari költségvetés készítő program lehetővé teszi az Ön számára a felmérési adatokon alapuló árajánlatok gyors, precíz összeállítását, a munka elvégzéséhez szükséges anyagok kigyűjtését...
Részletek >>>
Társasjáték & Geek figura webáruház
Saját üzemeltetésű társasjáték és kockafej figura bamutató webáruházunk. Ajándék vásárlás? Nem probléma!

Induljon a vásárlás >>>

költség menedzsment rendszer

A Kövut webes építőipari költségmenedzsment alkalmazás lehetővé teszi az Ön számára a megvalósítási fázisban lévő projektjeinek felügyeletét az erőforrás, és költség felhasználások alakulásának folyamatos nyomon követését...
Részletek >>>

áruforgalmi rendszer

A Butik áruforgalmi program lehetővé teszi az Ön számára üzletei termékforgalmának folyamatos nyilvántartását a beszerzés, értékesítés, illetve a jövedelmezőség folyamatos figyelemmel kísérését.
Részletek >>>

gazdálkodói nyilvántartó rendszer

A Gazda gazdálkodói rendszer lehetővé teszi az Ön számára a gazdálkodáshoz használt saját tulajdonú, illetve bérelt földterületek naprakész nyilvántartását, a művelésbe bevont parcellák táblákba szervezését és a hasznosítás formájának nyilvántartását.
Részletek >>>
NewSoft Team - szoftver fejlesztés, építőipari költségvetés készítő program, Magento webáruház fejlesztés
NewSoft Team

Simon László
Adószám: 72337730-1-28

Telephely: 9400 Magyarország Sopron, Avar utca 10.
Telefon: 99/325-569, +3630/3648694

Kiemelt szolgáltatásaink

Foglalkozunk egyedi, saját készítésű szoftverek fejlesztésével és forgalmazásával. Készítünk keresőbarát weboldalakat és webáruházakat Magento 1,2 alapon, nézzen szét referenciáink között. Ha informatikai fejlesztést kíván megvalósítani, de vállalkozása nincs az ehhez szükséges speciális szakértelem birtokában a közreműködünk a fejlesztés megvalósításában, ajánljuk figyelmébe projektmenedzsment szolgáltatásunkat.

Közösségi

Copyright 2021 Newsoft Team

newsweb.hu